Sponsoring

U kunt het Tibetfonds steunen in de vorm van sponsoring. Om de donaties zo volledig mogelijk aan ons doel te besteden streeft Stichting Tibetfonds naar een kosteloze organisatie. Hiervoor roepen we hulp van sponsoren in.

Onze huidige sponsoren zijn;

• Provider Hosting.net is zo vriendelijk geweest om deze website gratis ter beschikking te stellen. We danken www.hosting.nl hartelijk!
  • De prachtige foto´s van deze site zijn kostenloos ter beschikking gesteld door fotografe Lieske Meima. U kunt haar foto's binnenkort bestellen via deze website. U steunt daarmee ook het Tibetfonds.

Voor ons drukwerk zijn we nog op zoek naar een sponsor.  We overleggen met onze bank om geen kosten in rekening te brengen voor overboekingen naar India.

Heeft u een goed idee om ons te ondersteunen, als bedrijf of zelfstandige, neem dan contact op met Barbara Lieuwen via info@stichtingtibetfonds.nl